Lefff Anavy mohu rozhodně doporučit...a nelátkuju výhradně na ven a na noc dávám normálně papírovky, taková borka fakt nejsem, abych sebou vláčela ještě počůrané pleny
Ad stresor...vycvičila mě Anežka, momentálně studentka druhého ročníku gymnázia....ještě loni jsem na ni ječela jako smyslů zbavená...pak se něco zlomilo, nevím co a jen ji klidně pozoruju. Ale tedy ona nedělá seky typu kouření, chození za školu, pití a tak...i doma je zlatá a hodně pomůže...jen prostě to studium pojímá jinak, než bych si představovala. No a holky jsou v tomto ohledu, proti ní zlaté. Klárka je teď taková umanutější...jo a ta šla taky "dřív" je narozená 3. září, musely jsme kvůli tomu do PPP...a zvládá vše s přehledem. Agátka ve srovnání s ní působí mnohem dětinštěji a sama se do role benjamínka staví, sama prohlašuje, že nechce vyrůst (asi ji mám s Petrem Panem) ...ale ve školce se evidentně chová jinak, tak uvidíme
Tedy Raďule...tak to fakt moc gratuluju
jsi opravdu dobrá, taky mě čeká dlouhá cesta...těhotenství nechaly stopy hlavně na břiše, jsem klasické jablko