Já teď nedávno dala na MMb kočárek,říkala jsem si,že klidně kdyžtak slevím a bylo na něj 6 zájemců....Naopak-chtěla jsem koupit pár body a co jsem si našla,tak za ně chtěly 40-50Kč,za normální,použité.U nás v obchodním domě "šikmé oko" mají pěkná bavlněná body za 39Kč kus,tak jsem si je koupila tam nové...Na to,že za dva měsíce budou malá to fakt stačí.Navíc máme obchod s hračkama a občas koukám,že maminy nabízejí použité věci stejně draho,jako my máme v obchodě nové.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.