"Leli, ale ono to bylo přece naopak. Ty, co to nezažily, hodnotí jako bezcenné řeči jiných, protože dle nich "nikdo nemůže vědět, co udělá"."
Tak s tím bych si dovolila nesouhlasit, šlo mi zejména o tvůj první příspěvek na tohle téma na Zerat, ale máš pravdu, "diskuse už se posunula"
.
Co se týče té situace z práce, tak tím jsem reagovala na: "Řeči věrných matek na RD (včetně mě) a mužů, kterým nikdo nedal přímou nabídku, mě moc nefascinují, to je pak jednoduché nepodlehnout..."
Chtěla jsem tím napsat, byť neobratně, že lákavá situace, které podlehnu v práci hodnotu mých názorů těžko zvětší, zujména pokud jsem předtím říkala, že partnerovi totéž odpustím, je to alibismus a pokud jsem dosud hlásala, že já bych nikdy ..., jsem ještě větší kravka a sobec než to původně vypadalo ...
Mirek, pokud je skutečný, je hlavně zraněný, utrpěla jeho ješitnost, naštvaný a chce se aby to jeho ženu bolelo jako jeho. Pravděpodobně je to jeho první zkušenost s nevěrou ze strany partnerky, jak to má sám nevíme. Psát mu, že je slaboch a debil, je podle mě zbytečné, něco jako kopnout do mrtvoly, případně ho naladit tak, že to v něm ještě víc vaří.