Přidat odpověď
Naprosto souhlasím. Může v tom být vše, co tu zeznělo: milenka, problémy v práci, dluhy, zdravotní problémy. Ale nejpravděpodobnější se mi zdá to žárlení na manželčin postup v práci. To, že s tím ústně souhlasil neznamená, že s tím souhlasí vnitřně. Nechce být za macha a ví, že peníze potřebují, tak s její prací souhlasil, ale vnitřně se tím užírá. A vybíjí si to takto.
Pokud to tak je, tak těžko radit. Když někdo v sobě tuhle žárlivost má, tak se jí těžko zbaví pár sezeníma s psychoušem. Další řešení - že by zakladatelka opustila práci, je taky cesta do pekel. Fakt nevím.
Navíc tam může být i ta milenka - on se cítí ponížený tím, jak je žena úspěšná a narazí na ženskou, která ho obdivuje. A už je to.
Fakt je, že ta naznačená agrese vůči dítěti, je hodně varující.
Já bych se zkusila poradit s psychiatrem. nejdřív o tom, jak zjistit, kde je příčina. No a pak, jaké jsou možnosti. Ovšem možnost nechat to tak, když hrozí násilí na dítěti, tu bych nepřipustila. Autem bych s ním nejezdila, řídila bych sama.
Pokud by mě uhodil, rozhodně bych šla k doktorovi a nechala si vystavit potvrzení. A pak bych rychle pracovala na odchodu. Protože podle mne, jak uhodí jednou, uhodí i podruhé a bude se to stupňovat.
Předchozí