Tak se musim podelit, co se nam s dcerou pred chvili stalo
. Mala ma 2r, sly jsme po chodniku, mala dost vzadu, protoze uz byla unavena. Ruzne jsem ji lakala vetami typu, ze ji utecu apod., ma to rada a vzdycky se honime a ona pribehne. Mezitim prochazela kolem starsi pani, ktera se asi chtela zapojit do hry
, mala kolem ni probehla, ale pani ji jeste stacila zachytit zezadu za kapuci a pritahnout k sobe.
Samozrejme mala spadla, navic se ji kapuce zaryvala do krku, ale pani byla vytrvala a porad se ji za tu kapuci vsi silou snazila vytahnout nahoru. Priznam se, ze jsem koukala jak blazen
. Vubec mi nevadi, kdyz se nekdo male dotkne, nebo si s ni nejak pohraje, zas nejsem takova citlivka. Ale toto mi uz prislo drsny, mala samozrejme zacala natahovat,byla trochu v soku, protoze to vubec necekala, tak jsem rychle pribehla a vzala ji. Pani se ani neomluvila, jen rikala vety typu, ze to myslela dobre a ze maminka nas nepochvali apod. Chapu, ze to myslela dobre, taky jsem to nijak neresila, ale docela jsem nad tim premyslela, jak by mi bylo, kdyby me nekdo znicehonic chytnul zezadu za kapuci a vlacel me po chodniku
. Jak byste se zachovali vy? Nejde o zadnou tragedii, mala se oklepala a je v pohode, jen me to tak zajimalo