Co je Esprico nevím, ale zato mám zkušenost s dítětem, co ve třech letech skoro nemluví. Já bych to tam moc nepodceňovala a raději bych se snažila zjistit, čím to je. Vyšetřením psychologem ve třech letech jsme taky prošli - víceméně šlo o to, že jsem psycholožce řekla, co máme za problém, a ona si pak s malou hrála a v průběhu té hry hodnotila, co umí a co ne a co z toho tedy vyplývá. Pro dítě to nijak náročné není - prostě si hraje s nějakou tetou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.