Zhruba stejně. Kdyby akutní, jedu do nejbližší, kdyby naopak pomalé a zaseklé, jedu klidně daleko (Neratovice, Vrchlabí). Kdyby v závěru těhotenství problém, volím nějakou s kvalitní neonatologií.
Jinak na Bulovce jsem byla těsně před porodem kvůli podezřelým ozvám (vše bylo nakonec ok) a i když jsem všude informovala, že mě posílá PA a že pokud bude vše ok, rodím doma, chovali se velmi korektně.
Naopak novorozenecké je dost darda, rodič je obtížný hmyz :( Čili pokud možno jen porodit a na novorozenecké se vůbec nedostat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.