Přidat odpověď
jestli tě kapku uklidním,náš se ve třech letech choval mnohem zvláštněji,kromě vyžadování stejné cesty děti absolutně nesnesl,dospělé to samé,mluvit tak to ani náhodu.Už jsem se smiřovala s tím,že prostě je autista,v podstatě doktoři u něj stále mluvili o jasném autismu.Takže jsem s ním začala pracovat s VOksem atd.Nakonec specielní vyšetření ukázalo,že jestli autista(byly tam pochybnosti)tak vysocefunkční a máme jet ještě na dovyšetření.Malej se za ten rok a něco strašně změnil,je ochotnej pozdravit i cizího( i když se s ním jinak nebaví) papulu nezavře a z toho co kecká du do kolen,naprosto skvělé logické uvažování.Sice furt vyžaduje dost denní režim,nemá rád nějaké velké změny,takže vysoce funkční autista asi opravdu je.
Počkala bych do těch 4 let,dost se to okolo čtvrtého roku láme,můžou to být opravdu jen vrtochy,snaží se vyznat v tom velkém světě.
DMO mě z toho co popisuješ že zvládá motoricky nepřijde vůbec,ale nejsem doktor.Opožděnej nevím no,u dětí je dost široká škála projevů,že tohle určit je pěkně těžký.
Za sebe nechala bych to zatím koňovy a nestresovala se.
Předchozí