Enigmat, já Ti napíšu takový skvělý příběh, kde je pohled našeho typického ženského názoru:
Asi tak tři roky zpátky tu pár dnů psal jistý Rosťa (bez ironie, příjemný diskutující). Měl manželku, zatím byli bezdětní, a měl milenku. MIlenky se rozhodně nechtěl vzdát, v tom měl jasno. Ale taky chtěl mít s manželkou děti, takže plánoval, že se začnou snažit. V tom měl taky jasno.
Taky jsem mu to pár dní naprosto žensky vymlouvala, at si vybere, at tedy aspon jeho žena o tom ví a nechá ji tu jedinou důstojnou možnost, možnost volby, rozhodnout se, jestli bude o něho stát nebo odejde. Taky jsem mu psala, že tím hodně zatěžuje případné budoucí dítě.
Čili ta jeho manželka byla aktuálně podváděná a dokonce ještě tak lstivě, že s ní Rosta plánoval dítě. To je na vztek, rozvod.... Chce si to snad Marek s ní vyměnit?
Ano, nevěra před 8 lety, za bezdětna, to prostě prkotina je. Může to Marka srát, může nadávat, chvíli ženě dělat naschvály, ale je hlavně na něm, aby se zachoval jako dospělej a jednal a na sobě pracoval. A aby tím netrpěly děti. Myslím, že kdyby tomu rozumněly, rozhodně by nechtěly, aby je a jejich mámu někdo trestal za chybu, kterou udělala ještě před tím,než se narodily.
A ohledně mě, psala jsem, že o mě nic nevíš