| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Enigmate,

jistěže je náš úhel pohledu ženský, jaký taky jinak. Pokud chtěl Marek mužský úhel pohledu, měl si skočit někam do mužské společnosti.

Ty Markovi víceméně taky radíš nedělat zásadní rozhodnutí teď v té nejžhavější fázi. Takových rad se dočkal i tady od ženských, nebere je. Možná že kdyby šel na mužský server, tak by se taky dozvěděl, že se má vydýchat, protože jinak bude celý průser s manželčinou nevěrou větší o ten binec, který k němu právě přidělává on sám. Třeba by to vzal od mužů líp. Fakt nechápu, proč si šel poplakat (v jeho případě spíš zavztekat se) sem.

Ona se z ženského hlediska taky může právě teď cítit oprávněně shozená. Má snad pro svého manžela cenu především jako "nikým jiným nedotčená vagína"? Není pro něj na ní nic jiného dost důležitého, aby to byl ochoten aspoň přihodit na váhy v její prospěch? Z jeho vyjadřování to teď teda tak dost vypadá.

Akutní pocit křivdy a bolesti chápu, ale kdybych já se chtěla rozvést kvůli něčemu, co je pro mě zásadní, a lidi okolo mě (tedy hlavně blízcí, názor internetových identit mi je v posledku celkem ukradený) si mysleli, že bych měla vychladnout a že to přece není taková kalamita, tak bych byla ráda, kdyby mi to jasně a důrazně řekli.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.