| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

četla jsem tu příspěvek od jedné maminy, že jí tahali ven pupečník a špatně, že musela opakovaně na kyretáž a že to tam je docela časté - prosím, uklidníte mě v tomto směru? Měly jste nějaký problém s porodem placenty, s tím že vám pupečník tahali ven nebo vás špatně dočistili, že jste musely na kyretáž????
Že prý placenta musí vyjít ven sama....já už nevím, mám ale pocit, že PA u Apolináře mi jí taky ven vytáhla...

No nejvíc mě vyděsilo, že to tam prý je docela časté....píše se to zde na Rodině v historii....

Jinak Apolinář - šestinedělí děs, špinavé sprchy, špinavé záchody vše na společné chodbě, kolikrát bylo plno, že jsem se ani nedostala na řadu a musela se chodit sprchovat o půlnoci - bylo to v létě, špatná strava - tu mi stejně bude nosit zase manžel - mimi jsem si vybojovala po 12ti hodinách, manžel ke mě k porodu nemohl, až na posledních 30 minut a vedle mě za plentou rodily a hekaly další maminy....a celkem buzerace, vážení před a po kojení....a že jestli se nerozkojím nebo se nazahojí pupečník, domů nejdeme, spát se tam nedalo, bylo nás na pokoji 5 a pět dětí, každou chvilku nějaké řvalo a domů jsem se nemohla dočkat....tudíž oddělení šestinedělí neřeším, jde mi především o porod....to je má priorita..potom to, kdy mi dají mimi, jsem holt ten typ maminy, co by chtěla mimi u sebe hned...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.