Jituldo, prosím, a předpokládám, že jsi tedy nemusela na kyretáž, protože by z tebe špatně vytahovali pupečním, potrhali ho atd??? A tvá kamarádka taky ne??? mě ta informace dost vyděsila.... Jinak díky moc za zkušenost, já mám za sebou v podstatě dva přirozené normální porody, tak do třetice by to teoreticky mělo být taky ok....a jak říkám, kojila jsem už dvakrát, tak potřetí to snad zvládnu úplně sama....jde mi hlavně o porod....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.