Ahoj Dojanko,
výborné, že se Eli - zatím - drží
Kéž by to vydrželo, viď?
PROSIM TĚ, jakmile se vyhrabe z tohoto, tak běžte na to ORL, třeba někam jinam, to je jedno, ale ono to asi fakt vypadá na tu mandlu, která ne a ne se umoudřit a sama splasknout. Vím, že Eli byla objednaná na zákrok na ten červen, jak jsi to pak zrušila...ono těžko říct. Však běžte se PORADIT, ten zákrok ti nikdo jakoby "nařídit" nemůže. Ona se tím vyloženě trápí.
Však výborné, že ve škole všechno doženete, ty býváš přes den doma, tak to doděláte.....Ale tohle je pořád dokolečka, připomíná mi to velice Bédu celý ten loňský půlrok.
Až na to, že on teda nijak nechrápal, spal tichounce jak myška. Akorát že býval daleko, daleko víc unavenější než je teď. Ještě celé prázdniny, září a kousek října chodíval spávat mezi 18 a 18.30 hodinou, to už musel ležet v posteli a hned usínal. Teď tady řádí až do půl desátý a to i ve všední den, kdy vstává v 6.15 hodin, aby byl na 7 ve školce. Má daleko víc energie...
Jo, zítra začínáme, aspoň ty 2 dny do víkendu mi pomůžou....Opakuju znova, je to ruská ruleta, protože z 20 jich bylo včera 8 - jak jsem se tam byla podívat..
Šatečky do tanečním závidím - v dobrém.
Tohle nás samozřejmě mine, páč mám ty dva raubíře