Zefýr, no a já si právě myslím, že to o "vychladnutí a prominutí" tu padlo dost často od nicků, které mají s nevěrou partnera zkušenosti. Právě proto, že je mají a že ví, že nejlepší je opravdu si dát ten "oddychový čas" a podívat se na to s odstupem času, kdy ty nejhorší emoce opadnou. Taky s tím mám bohaté zkušenosti, bohužel. Odpustila jsem.....že šlo manželství stejně do háje, je už otázka jiná.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.