Přidat odpověď
Ahoj Marku,
četla jsem celou diskusi od začátku založení, když jsem si přečetla Tvé téma, taky jsem to prvně viděla jako: proboha, co bylo před 8 lety, to bylo, ale teď podle Tvých reakcí je určitě odjezd do zahraničí nejlepším řešením. Přijdeš na jiné myšlenky, získáš odstup, a tím, jak změníš prostředí, tak se Ti najednou věci, bez kterých teď nemůžeš žít, budou jevit jako film.Zodpovědnost k dětem Ti nekončí, ale chápu, že nemůžeš své ženě důvěřovat. Ono dámy asi hodnotí ze své pozice, myšleno že by za sebe v budoucnu ve vztahu ruku do ohně nedaly, a přály by si, aby jim partner odpustil, ale když si představím sebe, já bych považovala též nevěru partnera za zradu a konec důvěry, a asi konec vztahu, a to mi není dvacet a bezdětná taky nejsem.A třeba po tom půl roce budeš vidět věci jinak,a budeš schopný se k ženě znovu přiblížit,ale osobně si myslím, že půl roku je na takovou věc krátká doba. A osobně bych zkrouhla ženě finance, platila jen hypo a malou částku navíc, ať jí taky dojde, co to znamená, když jí muž plně živí, a donutí ji to převzít zodpovědnost, alespoń v rámci možností.Asi i zúžit SJM.Samozřejmě záleží, jak jsou staré děti a jakou má možnost využít pomoc širší rodiny...vše s rozumem.
Předchozí