| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mám nedávno novou kuchyni, indukci jsem si nepořídila ze stejného důvodu - princip indukce ve mně nebudí důvěru. Mám jasno v tom, že mikrovlnka mi do kuchyně nesmí, u indukce je to spíš ve sféře pochyb o vlivu na zdraví. Hledala jsem nějaké články o případném negativním účinku na strukturu vařených potravin a zdraví, nic jsem nenašla, ale kamarád technik mi potvrdil, že princip indukce je principu mikrovlnky v mnohém podobný. Z hlediska vaření mám zkušenosti jen zprostředkované, kamarádka má kombinaci indukce a plynu a chválí si právě tuto kombinaci. Na indukci vaří vodu místo v rychlovarné konvici, vaří potraviny ve vodě,např. brambory, plynové hořáky používá pro ostatní postupy. Pokud máte možnost plynu, tak do této kombinace bych možná i šla. My v domě plyn nemáme a samotnou indukci jsem z výše popsaných důvodů nechtěla, takže máme sklokeramickou desku. Díky tomu, že teď všichni kupují indukci, jsme sehnali sklokeramiku Siemens v luxusním provedení za poloviční cenu. Za původní cenu by jí prý nikdo nekoupil, s tou slevou vyšla cenově jako levná indukce.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.