| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já tedy nechápu, proč sem tedy vlastně chodíš a chceš něčí rady, když už jsi se dávno rozhodl, jak se situací naložíš a ani to, že s tebou x lidí nesouhlasí, tě nijak nepřiměje změnit názor, dokonce o tom ani uvažovat.

Já jsem sama rozvedená, z 1. manželství mám dítě. A za sebe můžu říct, že kvůli tomu důvodu, co tady uvádíš, bych do toho znovu nešla a to právě kvůli tomu dítěti. Protože všechny moje představy o tom, jak to po rozvodu funguje, byly jen slabý odvar toho, co přišlo po tom. Dokud to člověk neprožije, nemusí odpovídat na spoustu otázek toho děcánka, které za nic nemůže a strašně moc chce mít oba rodiče pohromadě, zajímá ho, proč není máma s tátou, dokud není na Vánoce u stromečku sám a nemusí si pouze představovat, jakou radost mají jeho děti z dárků a spoustu dalších a dalších věcí, přes nejrůznější maličkosti až po ty významné životní okamžiky, tak nikdy nepochopí, jak to po rozvodu chodí. A to já mám docela štěstí, že s bývalým vycházíme jak nejlépe to jde.

Taky jsem si říkala, no co, tak malá bude u mě, o víkendech u táty, to se prostě vždycky nějak vyřeší. Jenže skutečnost je pak úplně jiná. Následuje tvrdý pád ústy na beton a člověk se pak ocitne v úplné pr...... . Trvalo mi skoro dva roky, než jsem se smířila s tím, že moje dítě semnou není pořád, tedy vždy, když bych si to přála. A ani teď to kolikrát není jednoduché.
Pokud máš svoje děti trochu rád, tak kvůli nim dokáže jednorázový úlet starý 8 let překousnout. A to mi věř, že jsem si kolikrát říkala, že nic nebylo tak hrozný, jako to, co jsem prožívala, když byla dcera týden u táty a já večer co večer probrečela steskem....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.