My jsme se pred chvili vratili z prohlidky a v necelych 7 tydnech ma Kristinka - 4800g, 56cm, obvod hlavicky 37.5cm
Kdyz se Kristina narodila, tak mela 3220g, domu sla na nejakych 2900g, ve 2 tydnech ale uz mela 3470g!!! A dneska (v necelych 7 tydnech) ma 4800g!!!!!!! Takze za 5 tydnu pribrala 1330g!!!!
Dneska Kristinka dostala dve ockovani, tak ma chudacek dve naplasti, na kazde nozce jednu. Ale tak ma to tam Kristinka u doktora urcite prijemnejsi zachazeni nez jak jsme to mivali my jako deti jeste za komunistu... Nevim, jak to je u detskych doktoru v Cesku, ale nas doktor dava pul hodiny pred ockovanim Emla krem (na umrtveni, aby to necitila) a plus dneska rikal, ze hned jak ji da to ockovani, tak ze ji mam kojit, ze to bude mit nejprijemnejsi uteseni... Tak jsem ji hned kojila a byla Kristinka rada. Doktor nas pak nechal samotne v ordinaci, aby se mohla pekne najist a dalsi dite, co bylo narade, tak vzal do jine ordinace (ma dve).
Bylo fajn, ze tu byla manzelova mamka a pohlidala Hannu, kdyz jsme obchazeli tento tyden doktory (gynekolog, kycle, detsky...). Tady maji holky fotku s babickou... Kristinka vypada tlustsi nez je, protoze ma navic latkove plinky, aby mela kycle od sebe...