Řekla bych, že pokud Sunar nezmění pohled na švagrovou, tak se nezmění nic. Prostě jí nemá ráda.
Já mám bráchu, se kterým jsme si byli vždycky blízcí. Hlavně poté, co starší brácha měl úraz, otec odešel a máma zabředla do dluhů. Chodívali jsme spolu na pivo, na koncerty, vždycky jsme si se vším pomohli. Pak přišla švagrová a já jí nějak nesedla - ačkoliv jsem jim do jejich vztahu nijak nezasahovala, ani jsme se nijak často s bráchou už nevídali (byla jsem třeba dva roky v kuse v Anglii). Prostě cítila, že jsme si blízcí.
Když se narodily naše děti, bylo mi líto, že se s bráchou nevídáme, že nejezdí na návštěvu. Bydlí cca 80 km od nás, má služební auto i pro soukromé účely, za hodinku by tu byl. Viděli jsme se třeba 1-2x za rok. Mrzelo mě to a řešila jsem to - pak mi švagrová řekla, že si myslí, že to dělaly hormony
Jako že jsem kojila nebo byla těhotná, a proto jsem chtěla vlastního bráchu vidět víckrát, než 1x za rok...
Už se to asi nezmění. Respektuji, že je to jeho žena a netlačím na pilu. Jen je mi to líto, brácha by byl super strejda. Švagrová viděla naší pětiletou dceru 2x, tříletého syna nikdy.