Aišo, třeba já to vůbec nemyslím takto - jakože zůstávat jen proto, že se to sluší. Jen kvůli dětem a dál se více či méně veřejně nesnášet.
Ale zapracovat na sobě či vztahu, pokud mám nějaký cíl (a tím by společná výchova společných dětí, ev. odpuštění v budoucnu být mohlo). Protože mě to nepřijde jako normální reakce, vyvolat si dnes v sobě takový pocit hnusu vůči někomu, koho jsem měl ještě včera rád, kvůli něčemu, co se stalo v pravěku...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.