Já mám tvrdou bulku na zevní části pravého velkého stydkého pysku v urovni klitorisu(prostě nahoře),která je neskutečně bolestivá. Teď jsem s tím byla na gynekologii a řekl mi, že to je zánět vlasového váčku. Dal mi ATB, něco na bolest a ichtoxyl a řekl, že se mám zítra zastavit, až to bude vyzrálé a pošle mě do nemocnice na vypuštění hnisu. Budu pod krátkodobou narkózou. toto onemocnění je zanesením infekce po holení.... doufám, že to zítra přežiji a už se mi to nikdy nestane, bezesná noc a příšerná bolest, nikomu nepřeji.... a bartollinka je bulka dole.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.