Přidat odpověď
Ahoj holky, dámy, slečny. Já jsem si nedávno pořídila super věc a za pár kaček. Nejdřív jsem se sama sobě divila, že jsem si koupila mop z Tesca, ale teď na něj už přes rok nedám dopustit! Není to klasický hadr nebo provázkový mop, těch už jsem pár vyzkoušela a hrůza. Mám doma dvě čičiny a plovoucí podlahy, tak jsem furt hledala něco, co nebude jen po mokrý podlaze šoupat zbytky kočičích chlupů, co jsem nevymetla. V Tescu měli v akci asi za 120 "roller mop včetně násady a rovnou na ní je ždímadlo". Je to takový jakoby pěnový válec v modrý barvě, děsně tvrdý, po namočení pak krásně změkne. A to je přesně ten mop, co jsem púotřebovala! Perfektně se vyždímá, podlaha suchá max do 30 vteřin, krásně čisto a chlupy žádný. Když se na to něco chytne, jen opláchnu a paráda. Hadrový i provázkový mopy už nikdy! Jinak náhradní stírací "hlava" stojí asi dvacku a za ten rok jsme měnili jednou, a to vytíráme min. 2x týdně. Za mě už nikdy jinej! A výhodou je i to, že je přesnej co do rozměrů, tzn. není to jak s tím provázkovým, kde drhneš jedno místo i 5x zbytečně.
Předchozí