Přidat odpověď
Veškeré pečení včetně chleba, mám kvas. Domácí moučníky, dělám téměř denně. Domácí jogurt, jde i bez strojku, tvaroh.
Luštěninová jídla. Kuřecí kostry, jdou sehnat i v bio kvalitě. Domácí zavařeniny, ovoce, zelenina mrazím v době, kdy je nejlevnější. Domácí těstoviny, vyjdou levněji a jsou o moc lepší i ze semolinové mouky. Sojové maso. Polévky z rybích (králičích) hlav. Polévky vůbec.
Ale když o takhle děláš, je to v podstatě celý úvazek. Mně to nevadí, jsem "seberealizece" dokonale sytá. Ale kdybych se chtěla soustředěně věnovat nějaké profesi, tak bych to nezvládala. Cožby nevadilo, kdybych tou profesí něco vydělala, ale mojí profesí toho teď už moc vydělat nejde. Tož tak.
Předchozí