Ivucho, mám velmi kladný vztah k pomalému vaření a velmi často ho praktikuju. Ale zatím mě žádná reklama nepřesvědčila o tom, že bych si kvůli tomu musela pořizovat další spotřebič.
To je podobné jako s parním hrncem. Vařím ráda v páře, ale určitě kvůli tomu nepotřebuju extra stroj, když mi stačí hrnec s vložným pařáčkem.
Když chci vařit pomalu, tak prostě vařím pomalu. Jako hlavní výhoda pomalého hrnce bývá uváděno, že se hrnec zapne před odchodem do práce a po návratu je hotovo - no, já bych nikdy neopustila domov se zapnutým teplo produkujícím spotřebičem bez dozoru. Takže tato jediná věc pro mě nic neznamená. Jsem-li doma přítomna, nemám problém mít puštěnou plotýnku na stupeň 2 pod normálním hrncem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.