Je holky jen me neprechvalte :D no fantazii mam od mala, neni pro me problem cokoliv namalovat, ale mam ten muj primitivni styl, takze dospelakum to moc nerika a deti jsou nadsene
Radus to mi povidej, vsechno stoji desny majlant, ja mam tu vyhodu, ze jako obchodnik se dostanu leckde na velkoobchodni ceny, ktere jsou tak o 30% priznivejsi, coz hojne vyuzivam. Navic uz jsem zbehla v nakupovani v zahranici, pouzivani paypalu, aukceni na ebayi coz mi taky usetri kupu penizku
Ale kdyby ses do neceho chtela pustit, dej vedet poradim ti nebo ti muzu pomoct nakoupit material za ty lepsi ceny
Holky u nas je ticha domacnost, vcera zas muz odkladal uspavani prcka, ten byl pretazeny stropil scenu dostal ode me na zadek a ja drzkovou od muze, ten si pak hral na hodneho tatinka, vycetl mi, ze jsem porad zalezla v atelieru a pracuju a ze se mu (muzi) nevenuju, rano na me ani nepromluvil, Ze on je od rana do vecera v praci, ja porad sama, staram se o barak, dite psa kocku obchoduju, siju to je mu asi malo
a navic je asi totalne nasr... kdyz jsem mu rekla, ze IVF proste odkladam tak na cerven, ze to psychicky proste driv nedam, dalsi neuspech tak brzo po potratu to by bylo moc. Proc v tech nasich rodinach nemuze byt chvilku klid? To mame jit v patek na ples a me se teda sakra nechce.