| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobrý večer,
máte někdo zkušenost se zrušením objednávky z e shopu? Před více než dvěma měsíci jsem si objednala dětskou postýlku - dodací lhůta 5 dní, dosud mi zásilka nebyla dodána, když e shop kontaktuju, vždycky slíbí, že už zboží posílají - jednou napíší, že hned druhý den (pak se 3 týdny nic neděje), naposled mi tvrdili, že jim to "teprve" dojde do skladu, ale v úterý už to pošlou (myšleno minulé úterý~o~), už mi teda došla trpělivost, chci tu objednávku stornovat - taky bych se ráda postýlky dočkala předtím, než porodím~;)a nevím, jestli stačí, že jim pošlu poslední mail, že vzhledem k tomu, že přes opakované ujišťování dosud nebyla zásilka dodána, ruším svoji objednávku a bude to takto stačit (nemůžu najít nějaký paragraf, který bych tam uvedla a v obchodních podmínkách mají řešenou pouze reklamaci při závadě na dodaném zboží).
Nic jsem neplatila, jde mi hlavně o to, aby mi najednou za půl roku nedošel jejich balík a nechtěli po mně peníze~8~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.