| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem

Milé maminky - i ty nastávající a budoucí. Bohužel i já jsem se rozhodla, že svoje druhé dítě porodím v nemocnici" s vlídnou tváří". Týden jsem ztrávila na rizikovém oddělení. Můj gynekolog si myslel, že bude lépe, když bude hlídána váha miminka - první miminko přišlo na svět SC, protože vážilo pěkných 4400g.Za celý týden byl chlapeček zvážen pomocí ultrazvuku jen jednou. Na můj dotaz kolik už asi váží, mi bylo sděleno, že mi do toho celkem nic není. Porodit to nyní stejně musím.Byla jsem v mírném šoku. Moje zlatíčkko se narodilo po báječný 10 hodinách na sále, kde mi sestra dávala najevo, že porodní bolesti jem hraji, vždyť na monitorovacích papírech není naprosto vidět, že bych měla jakékoliv kontrakce. Stále jsem byla nucena ležet - naprosto jsem tuto polohu nepotřebovala a moje tělo volalo po chození." Ne mamino, my jsme tady odborníci, už jsme odrodili více dětí a víme co máte dělat." To nemluvím o samozřejmém nástřihu, trhání přirostlé placenty k děloze v místě jizvy po SC a jiných slastech. Moje zlatíčko vážilo 3600g a díky prosazenému - to musíte porodit normálně- mám již 4 roky velké urologické problémy a děkuji též za trpělivost svému manželovi při milování. Je dost obtížné. Přesto všechno toužím ještě po holčičce, ale věřte, že se v této nemocnici nenarodí. Přeji hodně sil a radosti z toho nejkrásnějšího co máme - našich dětí. Gábina

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.