Přidat odpověď
Mně se skoro to samé stalo před 2 měsíci. Potratila jsem ve 23.týdnu těhotenství. Nic tomu nenasvědčovalo, vše bylo v naprostém pořádku. Ještě ten den dopoledne mi nic nebylo, až odpoledne občasná bolest v podbříšku. Bolest se stupňovala a tak jsem vyrazila do nemocnice, nekrvácela jsem, neodtekla mi plodová voda. Po vyšetření mi lékař sdělil, že už není žádná naděje, že potrácím. Doposud nevím čím to bylo, dle správy bylo vše v pořádku, prý se to stáva. Nikdo mi bohužel nezaručí, že se to nebude v budoucnu opakovat. Těhotenství bylo po IVF, vymodlené. Po návratu domů jsem všechny ty miminkovské věcičky musela sama uklidit a zavřít pohádkovou knížku co jsem malému naposledy četla. Během těhotenství jsem se každý večer modlila k bohu. Dnes už v boha nevěřím. Nedopustil by něco tak šíleného. Do práce jsem nasoupila za necelý měsíc, doma bych se zbláznila. Pracovní dny zvládám docela dobře, víkendy propláču. Každý týden při návštěvě u mé tchýně vidím těhotnou švagrovou, těhotný jsme byly skorou současně. Vždy když vidím její čím dál větší bříško, mám pocit, že mi pukne srdce. Snad bude lépe. To přeji nám všem .
Předchozí