| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,

dramata s exmanželi a expartnery nezávidím, takové nervy se na všech zúčastněných musejí hodně podepsat.

Ariel,
ty už to máš tedy fakt za pár :-) Držím pěsti, ať se Annemari vylodí hladce a obě jste zdravé a v pořádku brzy doma ~x~ Já si to pořád ještě nějak nepřipouštím, přitom jsem lehce za půlkou. Výbavička je v pohodě, první dva roky větší nároky na prostor nebudou, ale trochu mě děsí organizační věci - tři děti bez hlídání, to už bude mazec pro všechny zúčastněné. Holt budu muset víc zapojit lidi okolo :-)

Švesti,
chodím na alergo-imuno tady u nás. Moje dr. odchází do důchodu, ordinaci postupně přebírá nová dr., takže zkušenosti a reference zatím nemám. Ale souhlasím s holkama, že bývalý primář z Bulovky, MUDr. Fuchs, který teď má ordinaci v Letňanech, je úžasný ~R^. Jinak si kamarádky chválí MUDr. Penningerovou na Praze 4.
Teď u nás pár dní řádí nějaký prevít - obě děti jsou bez teplot, ale mají dráždivý kašel - hlavně v noci. Včera se S. tak rozkašlala, až začala zvracet. Takže krom svého léku dostává i Ventolin, antihistaminika, Sinecod proti kašli, výrobník páry jede naplno a spíme při otevřené ventilaci (normálně mívám otevřenou jen mikroventilaci), čiliže máme vzhledem k teplotám pod bodem mrazu hodně studený odchov. A. dostává Ventolin taky (pro ty, kteří by náhodou nevěděli: Je to bronchodilatans - roztahuje průdušky, užívá se i u malinkých dětí a není prý návykový) a ten po konzultaci s dr. dostává místo Sinecodu Solmucol. Na dnešek jsem spala mezi oběma kašlajícími dětmi s rukou na škopíku, kdyby bylo potřeba zasáhnout. Pak jsem se ptala manžela, jak to asi bude vypadat, až budou tři - doufám, že nebudou marodit naráz, nebo se budu muset změnit v chobotnici nebo se naklonovat ~8~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.