Přidat odpověď
Hm, taky tak.
Syn do 6 mesiacov nezliezol z ruk. Akurat v noci som si oddychla. Potom som ho uz nechala aj plakat a vztekat sa, skratka ma taku povahu, nic mu nebolo dobre uz ani na rukach mu to nevyhovovalo a mne dosli sily a odisiel chrbat. A povedala som si ze ak dieta vydrzi prefnukat, prevrieskat a preplakat s prestavkami cely den (cez den nevedel spat takze od narodenia max 20minut) a potom spat 8 hodin v kuse bez placu a znovu prevrieskat cely den a potom znovu v klude spat celu noc a tak dokola tak mu asi nic nie je. Dr ho prezrela a doporucila podat liek od bolesti aby sme vylucili ze ho nieco boli, nepomohlo. Jedol normalne, plienka plna, akurat stale fnukal alebo rovno vrieskal, plakal, bolo jedno ci doma ci vonku ci na navsteve ci v obchodaku ci v aute...zlepsilo sa to po druhom roku.
Dceru som brala na ruky pri kazdom placi lebo ona plakala len ked jej naozaj nieco bolo a na rukach sa pekne utisila, niekedy plakala ked chcela ist na ruky ale to som ju tiez zobrala za kazdym, utisila sa a mne to nevadilo, kludne som ju nosila aj cely den. Na syna toto neplatilo, on sa neutisil ani na rukach skor naopak este viac sa rozzuril. Utisil sa len ked bol chory ( horucka, ryma a pod.) ale to som uz vedela vycitit.
Takze ano, syna som nechala plakat a vztekat sa cca od pol roka.
Předchozí