Ted jsem cetla, ze uz je to pata trida, to uz jsou dost velke holky. U nas to byla rasisticka poznamka co jsem nahodou zaslechla a aby dcera odsuzovala nekoho za barvu kuze ci bryle, to by me jako rodice strasne stvalo. Nechtela jsem z ni mit nasledovatele davu. Agresorka byla mala slepice a jeji maminka na tom nevidela take nic spatneho. Nakonec se par rodicu naslo kterym sikana take vadila. Asi bych od holky neocekavala, ze se fyzicky bude branit, ale muze se branit slovne (nemusi to byt sproste). Z odlisnosti udelat prednost! To je prece ubohost urazet nekoho protoze ma bryle, to muze delat jedine primitiv.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.