Přidat odpověď
Jé tak ať si to užijí, já už na bruslích nestála hrozně moc dlouho.
Dojanko, tak dneska jsem byla na kontrole a jsem z toho taková rozpačitá. Píši ti i proto, že dnes (prozměnu tam byl zas jiný doktor) jsem se dozvěděla, že s Klacidem opatrně. Prý na něj vzniká rezistence a pak až bude třeba tak nepomůže. Docela mě to vyděsilo, protože moje nejstarší (4,5 letá) ho měla během prvních 2,5 let několikrát - tak 3x minimálně. Byla jsem na kontrole, doktor koukala na ten snímek z RTG z minulého týdne. A už nevím co si vlastně o těch doktorech mám myslet, protože na to koukal a když jsem mu položila otázku proč tam mám psáno adhese na levé straně a částečně na pravé, tak se na to zadíval, začal dumat a řekl mi, že to značí cosi jako výpotek, zánět. Nakonec se podíval do snímku ze začátku ledna, kdy mi diagnostikovali zápal plic a zánět pohrudnice a řekl, že se to lepší, že tam to taky bylo napsané a že teď podle popisu to je na ústupu. Jenže v první chvíli se tomu moc divil. No a já mu na to řekla, že teda proč jsem měla CRP v normě na začátku prosince a pak před 14 dny. Takže to je divný, že on má radši když se naberou krevní odběry a odešlou, že to CRP není moc věrohodný. Ach jo, no tak fakt nevím co už si o tom všem mám myslet. Jestli se mi to vrátí, nebo budou nějaký potíže, tak už vždy budu trvat na pořádným vyšetření, odběrech atd. Protože na začátku ledna, když mi zjistili z rentgenu ten zápal, tak CRP nedělali. Já už vlastně vůbec ani nevím, zda to byla bakteriální či virová infekce.
Jo a včera jem se praštila pořádně do nosu o futra a skončila na ORL na kontrole nosní přepážky a na retgenu nosu a mimo jiné jsem se dozvěděla, že moje 4,5 leťačka, která měla v prosinci zánět středního ucha, tak měla pozitivní výtěr na pneumokoka. Tenkrát dostala antibiotika. Takže příští týden tam jdeme na kontrolní výtěr.
Předchozí