Ahoj Lipuško,
tak ta rýma trvá už asi 2 týdny, nevím přesně plus minus. Zatím (pokud nemá teploty a pokud zmizí ta potvora "ve spodku"), tak s ní na výtěr nepůjdu, protože by zas dostala antibiotika. Zatím smrká, smrká toho hodně, ale zaplaťpánbůh, že to jde. Nos přes den jakžtakž uvolněný, v noci ucpaný.
Jinak, holky, hlásím, že jsme měli ráno -18. Šárce jsem řekla, aby si tu šálu dala i přes pusu, aby nedýchala ten ledový vzduch, je to hrozný nápor na ty plíce.
Eli jela jako paní královnička autem. Dneska nesla do školy bonbonieru, má ty narozeniny a šla se pochlubit novým plyšovým papouškem. Nemrzelo ji tahat v igelitce 2 papoušky asi 40 cm velký. Je do těch opeřenců celá divá. Včera, jak dostala od táty ty velké nalepovací 3D tukany a papoušky, tak je spolu lepili v pokojíčku a když to měli nalepený, tak Eli na to: "To mám hezký pokojíček". Je to tam jak v ZOO, ale jí se to strašně líbí.
No, a zítra jsou pololetní prázdniny, tak si děti odpočinou od páteční výuky. Starší synovec má hned od pondělka prázdniny (Praha 1-6 to má od 6.února, pak následuje Praha 7-10 od 13. února a pak zdejší středočeský kraj od 22. února).
Mladšímu se už ta angína hodně zlepšila. Musela jsem jít k doktorce pro jiná antibiotika, po tom Deoxymykoinu mu bylo hrozně špatně, bolelo ho břicho a dávku po půl hodině vyzvracel. Tak mu dala Zinnat.
Tak to jsou poslední aktuality od nás z domova, odpoledne asi zase půjdeme na led. Jenom musím ještě do lékárny koupit nějaký krém do mrazů. Mažeme si obličej Indulonou, ale ta má v sobě vodu a není dobrá do vysokých mrazů. Snad něco seženu, abychom neměly omrzliny.
Moc všechny zdravím