| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Gynekologicko-porodnická klinika, 1. LF UK a VFN

Osobně jsem s Apolinářem nebyla spokojená. U porodu jsem chtěla epidurál, jelikož jsem čekala dvojčata, věděla jsem, že budu mít císařský řez, sestra mi řekla, že není čas, že mají frmol, že půjdu pod celkovou narkozu. Když jsem se probudila po císařském řezu, nikdo nám nebyl schopen celý den říci, jak jsou na tom naše děti, jestli jsou zdraví atd. Když mě převezli na oddělení šestinedělí, čekali mě další rány, děti mě nechtěli sestry dát, že je nemůžu přeci obě zvládnout, že si mám každý den brát jenom jednoho. Dětské sestřičky byli velmi nepříjemné, jedna dokonce byla často opilá. Nechtěli mě pustit domů, pořád jsem nechápala proč, tak jsem se zeptala, kdy bych asi mohla jít domů. Přiběhl primář, co si to dovoluju, že přeci nemohu jít domu, že by mi mohlo jedno z dvojčat Davídek večer zemřít a to si nevemou na triko, vůbec mi nevysvětlil situaci a já nebyla schopna ani oponovat, jenom jsem brečela. Dvočátka byli vymodlený děti, nemohla jsem tři roky otěhotnět až u Apolináře mi pomohli, tak jsem se rohodla tam i rodit. Chtěla jsem též nadst. pokoj, ale ten byl stále obsazen, WC jsme měli společné na chodbě pro pět pokojů a též sprchy, ale toto Vás už ani nepřijde, jen kdyby to ostatní bylo fajn. Jestli budu mít ještě někdy dítě u Apolináře rodit určitě nebudu!!!!!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.