| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj maminy,možná se potřebuju jen "vykecat"... mám nějaké depky...
Máme tříletého syna, kterého denně uspáváme,snažím se ho vychovávat hlavně vysvětlováním (ale na zadek už párkrát taky dostal), řešit vše hlavně v klidu.Občas mi tedy taky bouchly nervy, ale teď mi bouchají každý den několikrát. A také máme měsíční miminko.Do toho jsem měla rizikové těhu (ležet), takže tříleťáka hlídaly skoro cekou dobu babičky.Taky ho hlídaly teď ty čtyři týdny, co máme mimi...No a teď zjišťuji, že mi vadí, že starší je vlastně lenoch - nechá se krmit, nechá se svlékat i oblékat (uznávám, že je to moje chyba, nechtěla jsem ho buzerovat, když babičky na něj byly tak hodné a já ho pak nutila dělat věci, které nechce,tak jsem to neřešila).A teď to nezvládám. Uspávat každé dítě źvlášť, krmit, strojit... Je to pro něho šok, když celou dobu nic a teď po něm s manžou chceme, aby vše uměl (resp. se aspoň snažil). Ale on prostě nechce.Do toho je hrozný vztekloun (má opravdu výdrž), snažím se být v klidu, ale nakonec mi stejnak ujedou nervy a nadávám, křičím, jednu mu plácnu ... Teď jsem ho uspávala hodinu a půl (jinak se posl. měsíc střídáme s manželem(dřív chtěl vyloženě jen mě),ale každý večer není doma, tak jsem si to chtěla zkusit sama a bylo tam i mimino, protože se vzbudilo) a nakonec mi taky ujely nervy a křičela, ať už konečně spí.Nakonec brečel a nechal si zavolat tatínka.Bojím se, že mě přestává mít rád a bude ze mě mít hrůzu (už minule na procházce mě nechtěl držet za ruku a dal ji jen babičce, mě nechtěl). Snažím se s ním jinak hodně mazlit a hrát si s ním a dávat mu najevo, že ho mám ráda, ale někdy to prostě nezvádnu a jsem fakt zlá~7~~f~~f~ Asi nebudu sedět u pc, tak si vaše názory přečtu až ráno.... díky....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.