Chci se vás zeptat na to,jestli byl někdo z vás předvolán k výslechu, z důvodu nakoupení dětského zboží na internetu. Já jsem předvolaná na policii a vůbec nechápu proč, pro děti nakupuju oblečení neustále- rostou, tak co jiného,že? Vždycky všechno zaplatím a teď mám toto předvolání. Nechápu proč. Nestalo se vám už někomu? O co se může jednat? Ikdyž jsem nic zlého neudělala, tak jsem z toho mírně zděšená.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.