Přidat odpověď
IVČO, jinak mám stejný názor jako ty ohledně těch farmaceutických firem - vymýšlí a chrlí neustále nějaké přípravky a tak nějak "nutí" tu cílovou skupinu to kupovat.....Ale nejhorší je podle mě, že každý doktor nebo magistra v lékárně ti řekne něco jiného - například ten Iskial - olej ze žraločích jater. Naše ORL doktorka o tom básnila, jako o zázraku, že potáhne sliznice ochrannou vrstvou a kdesi cosi. A pamatuju, že Dojanka se na to ptala v lékárně a jí to zas pro malou nedoporučili.....takže se v tom člověk abslutně NEVYZNÁ, co by teda tomu dítěti měl dávat.
Ještě jsem chtěla napsat, že Jindrovi, když chodil do školky, že jsem na imunitu nedávala vůbec nic - přesně si to pamatuju. Tenkrát vůbec neexistovaly nějaké preventany, imunoglukany, imunostimy apodobně volně prodejné. Jediné, co existovalo a dr. mi jednou napsala, byl Biostim - taky taková kúra. A hotovo. Ani jsem mu nedávala žádný rakytník, echinaceu, nic takového. Až byl předškolák, tak pamatuju, že jsem mu občas koupila Echináčky - ty cucavé bonbony a hotovo. A on ve srovnání s Bédou byl zdravý jak řípa - občas onemocněl, ale žádná mandle, žádné žlutozelené rýmy, žádné horečky, nic takového. NECHÁPU TO!!!!!!
Předchozí