Přidat odpověď
uzeniny jsou nezdravé, tak proč je kupovat :-DDDDD
Ne, taky raději chodím do obchodů, kde mi je přímo nakrájejí. Ale u školky mám obchůdek, kde je sice krájejí dopředu, ale jen po malém množství. Jednou mi tam taky chtěli srtčit silný kousek, ne že by ho tam pašovala, prostě už tam mezi kolečky byl, tak jsem ji na to upozornila, že šunku mám na chlebíčky a ona se omluvila, že si toho nevšimla a vyndala to (je mi jasné, že o tom věděla :-D). Ale už jsem se setkala s tím, že v obchodě mají za levnější cenu jen ty patky. Lidi to dost kupují, jsou rádi, že je to lacinější a pokud to chtějí třeba na kostičky do nějaké pomazánky nebo do špaget...Stejně tak takhle levněji prodávají krůtí odžezky, co odpadnou při chystání řízků, jsem za ně vděčná, je to suprové kvalitní čerstvé maso, na omáčku mi kousky stačí (na roládu bych si koupila prso, kdyby mi k němu chtěli přihodit nějaké odřezky, tak bych řvala jak tur, za tu cenu) a je to za hubičku....Takže stačí dobrý nápad a odřezky se zužitkují. Jinak si myslím, že obchody na prodavačky tlačí, aby nebyly vyhazovány žádné zbytky, tak proto to cpou tajně mezi kolečka. A přitom to jde udělat úplně jinak...
Předchozí