Čau Martino a Terezko!
Se vším, cos napsala souhlasím. V Bohunicích jsem rodila v červenci, porod jsem měla krásný a krátký( dohromady asi tři hodiny). Co se týká vybavení nemocnice, návštěv i jídla byla jsem spokojená. Ale jak napsalas ty, všechno zaleží na personálu. Na doktory, ženské sestry a porodní asistentky si nemůžu stěžovat, spíš naopak- byli fakt bezvadní. To samé se nedá říct o dětských sestrách. Za celou dobu svého pobytu na šestinedělí jsem narazila jen na jednu normální dětskou sestru, která mi na moje otázky odpovídala bez řečí a otrávených obličejů. Mám první dítě, takže jsem např. navěděla jak se kojí a mnoho dalších věcí, kdybych se o to nehlásila, tak by mi nikdo neukázal, jak se to dělá a dostala bych jen balík plen a "dělejte si , co chcete."
Když jsem jednou potřebovala pohlídat Kryštofa, tak si ho sestra se slovy: "Co budete dělat doma?" převzala. Když jsem po půl hodině přišla, byl křičící Kryštof zavřený na sesterně a sestra nikde. Hrůza.
V porodnici jsem se naučila, že přísloví"Líná huba holé neštěstí" je hodně pravdivé. I když si myslím, že trocha vlídnosti ze stran sester by určitě neuškodila. Na tom jsme se shodly se všema maminkama s kterýma jsem se zde na oddělení setkala. Teď mě napadlo, že je možná rozdíl v personálu v 6. a tom druhém patře, kde je šestinedělí, já jsem byla v 6. a ty?
Možná ty dobré dětské sestry měly zrovna dovolenou a byly někde u moře, měla jsem prostě smůlu, tak snad příště.
Mějte se obě dvě krásně Kačka
Předchozí