Já musela s přírodou přestat. Oleje mi paradoxně způsobují ještě sušší kůži a spotřeba byla o dost dražší než u klasických i velmi drahých krémů. Měla jsem přírodní krémy a oleje od leckoho- dm alverde, další značky, saloos, nobilis, bambucke máslo.. leč kůže stále suchá a šupinata. Je potřeba mazat každý den a ani tak to není ideál. A podle masážního dětského kurzu některé oleje vysušují třeba slunečnícový. Prostě jsme opět přešli na A-dermu exomegu, indulonu, bepanthen- teď v zimě super i na obličej ven. Nemá žádnou vodu jen tuky. Víc nepoužíváme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.