| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jedůvko, velmi s Tebou soucítím.
JSme na tom stejně. Moje velmi hubené dítě 40kg. Potřebuje velikost 176cm.

Oblek jsem sháněla loni. Nakonec měl sako a kalhoty z výprodeje z teska- pochybuju,že mu to letos bude- kalhoty určitě ne.

Pyžamo- to se mi podařila sehnat naposledy v globusu 164...a ta je mu malá~n~ 176 nedostali ani v KIKu(tam já chodím nerada,ale.....)třeba to bych pořeboval opravdu hodně.....nevím vůbec kde.

Kalhoty manžestráky jsem mu na zimu vůbec nesehnala.A má jedny oteplený...., když si je zamaže pereme přes noc.

trika s dlouhýmn rukávem 176 jsem koupila jedno (poslední) před vávoci v CaA(vůbec nic tam neměli......manžel byl se mnou a zděsil se, že vůbec nic nemají......přitom loni se ještě nechala 164 koupit)
další trika jsem koupila v S velikosti pánské v kiku(jsou mu široký a u půlky má i dlouhý rukávy...čekáme až povyroste....neměla jsem ho sebou)

Spodní prádlo- trencle a tílka mi po mé připomínce před nějakým vrchním vedením co tam bylo na kontrole...se objevilo....cca do týdne....měli 176 a i větší.....(nakladla jsem dotaz, přoč mají klamavou reklamu a že je nahlásím, protože oblečení na kluky do 176 nemají)~t~

ponožky- to je asi nejmenší problém kupuju 43-46....normálně v pánským.

boty- minulý rok už taky nebyl takový problém...sehnat 43-44.

Bunda a oteplovačky- bundu má dámskou na lyže ze SAM. A kalhoty ze sportisima S.
Termorádlo- KIk a sportisimo.

Bunda do školy se nám válela doma ze slevy cca rok a půl....jsem byla ráda , že jí mám a nemusím nic hledat. Pokud mu bude i příští rok....byla bych ráda,ale nehrozí.

tepláky máme nějaký 14-15let...zatím mu jsou,ale jsou mu široký......no,ale aspoň něco....ale musím sehnat nový černý obyčejný bavlněný legíny pod dres.....to bude zajímavé...vše je nesmyslmě potistěné a poflitrované~4~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.