pearl - velká gratulace a také přeji hodně zdraví všem- ono pak ostatní jde skoro samo....
Je nutné tam tu snajpku dávat? - já na čč nikdy snajpku nedávala - dávam až na šáličku a i když použiju jiné svrchńáky, tak ani u novorozeneckého skladu, který jsem teda zavrhla, snajpku nepoužívám - ono čč drží ty svrchńáky a ty jsem používala vždy - bez svrchńáků nic - ani u novorozence - teda u nás...spíš jsem měla problém s velikostí, i přes naše 4.15 kg...právě dnes jsem si říkala, proč všechny nové čč už mají velikost 80 x 80 ?a že to musí hodně začátečníků látkařů odradit, jak si poradit s tak velkou plinkou na tak malém děťátku.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.