Tak já skládám také na rovno - na třetinky - nebo na čtvrtinky Jani - bez toho zahnutí od zadečku a anavy dávám takhle i na rovno, ale nedávám tu snajpku jen přichytnu vlněnou šáličkou a na tu teda snajpku - bez ní by to už nešlo..... No a NS nám teda protikl(žlutidlo ne úplně ty " míchaná vajíčka "- ty , i když jsem ještě utěsnila kolem nožiček - pozahýbala - prostě jsem v něm neviděla žádný větší význam - ale vypadá moc dobře - dokonce jsem v něm měla malou u Dr. - barevné IV čč a šáličku - sestřička se vždy ráda dívá, co mají obléknuté maminy a mimina - no a pomlouvá(taková drbna to je).....tak nevím - úplně hleděla...... Sklad na draka jsem měla ráda na nejmladším synu, když bykl starší, ale teď mne to ani nenapadlo, už mám zajetý skald na rovno.....
Pearl - Vrchlabí závidím, kolikáté dítko že to máš? nějak mi to uniklo - první? nebo můžeš i srovnávat?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.