Perdito, já ty podmínky ani nečetla, ale na mailu jsem denně, rodičům na hromadnej mail píšu tak jednou, dvakrát týdně, mezitim si tu a tam píšu s někym něco individuálně, telefon na mě maj všichni a já mám všechny rodiče uložený v mobilu (dnes kupříkladu 3 SMS a jeden hovor), navíc většinu denně vídám, páč jsem i odpoledne v družině a dvě děti svážím (dojíždim a dvě děti nabírám na trase 8km od školy)... po pravdě klidně bych toho kontaktu mohla mít i míň a bylo by to dost
Ale i novej rodič hned po prvním mailu zjistí, že má do pár hodin odpověď, nebo že mu vezmem telefon, když zavolá. A návštěva ve výuce je to první, co mu nabídnem, když se zeptá na školu.
Čekání u dveří u nás neexistuje - stejnej vchod vede do našeho MC, který je hned vedle třídy a dveře ze třídy bejvaj často otevřený na chodbu (občas k nám zdrhne i nějaký to batole, tak to by bylo, aby tam netrefil dospělej
). Jen teda od tý doby, co mrzne, se nám zasekávaj dveře, tak je třeba se do nich rázně opřít a pro změnu hrozí, že rodiče odradí stará budova, oprejskaný zdi, děravej okap a tak. My máme tu vnitřní krásu takhle důkladně zhmotněnou