Přidat odpověď
Ano,
jídlo je opravdu čím dál horší a jedovatější. Nebo spíš - chceš-li kupovat dnes jídlo za stejnou cenu jako před rokem, jeho kvalita bude horší.
Z rybích konzerv kupuji jen tuňáka (momentálně tuňáka albert quality), z jogurtů Hollandia (když chci šetřit, kupuji velký bílý), všechny ostatní jsou nastavený škrobem, buřty jsem nekoupila asi 15 let a když to bývalý tchán přidá do nějaký rolády, ani děti to nemůžou pozřít. Je to mouka, rozemletý odpad ze zvířete a hodně rakovinotvorného glutamátu. Z uzenin kupuji jen albert excellent šunka nejvyšší kvality, jinak nic. Když maso, tak normální maso. Kuřata jihočeská a ne moc často (nevěřím), hovězí buď bio nebo z Irska, rybí filé obalované jen nemleté bez kostí (třeba Nowaco), losos z divokých vod Aljašky. Jíme buď jednoduše (chleba máslo zelenina) nebo vařím. Žádný polotovary.
Předchozí