350g čokolády na vaření, 200ml šlehačky - šlekačku ohřát pod bod varu, rozpustit v ní čokoládu, osladit dle chuti (já nesladím vůbec), ochladit do mazací hustoty (vlažné), nanést a moučník vychladit.
Je to něco mezi polevou a krémem, nepatlá se to, ani při krájení nepraská.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.