Právě jsem zjistila že si můj manžel dopisuje na erotické seznamce. S nikým si schůzkz nedává jen píše dotyčným slečnám jak jim to moc sluší, jaký na ně hezký pohled... nevím co mám dělat - mám sevřený žaludek,cítím se ponížená... vím že nejde o skutečnou nevěru ale i tak... jemu nemůžu říczt že o tom vím - vlezla jsem mu do mailu ...vím že to byla chyba, ale už se stalo...tušila jsem že se něco děje...jsme spolu 7 let, máme tříletou dcerku, já se nedávno vrátila do práce a je pravdou že sex v posledních týdnech moc nebyl...a i když byl, den potom si s nimi stejně psal... byl teď chvíli doma, nebyla práce, nudil se ...jak se mám zachovat? mám to přejít?dělat jakoby nic a doufat že z toho nebude opravdová nevěra? přemáhat se k sexu abych si ho udržela? přiznat že to vím a jakým způsobem?fakt nevím co dělat ...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.