Dobrý den, to co jsem zde četla mě dost vyděsilo, úplně jsem se bála tam jít. Včera jsem byla u pana doktora na I.trim UZ,a musím říct, že je to snad jiný člověk. Pan doktor byl ÚŽASNÝ. Podal nám ruku, vše nám ukazovat a vysvětloval. Pak nám vysvětlil výsledky (vše bylo ok, takže toho moc nebylo), popsal další UZ a testy které nás čekají. S manželem jsem byli opravdu spokojeni. Pokud Vás to někoho čeká, opravdu není třeba se pana doktora bát. Přeji všem hodně pohody v těhotenství. Mili-B.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.