Měli jsme fenku westíka, brala jsem si ji jako štěně do práce, takže byla fakt maximálně socializovaná a nebyl s ní nejmenší výchovný problém, ale ona vždycky věděla, že hlava smečky jsem já - ne ona. Měli jsme ji bez problémů v bytě, když jsme se přestěhovali do domu, tak byla šíleně uřvaný hlídač. Potřebuje ale opravdu hodně pohybu, jsou to nezmaři. S dětma naprosto bez problémů, když ji moc otravovali, tak zdrhla. Problém je najít dobrého "psího holiče" pro správnou péči o srst.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.