Nám na bříško a celkově na posílení opravdu velmi pomohlo kojenecké plavání. Člověk by to vůbec neřekl, ale děti se u toho docela "nadřou". Dítko to bavilo, takže to bylo spojení příjemného s užitečným. Vojtovku nesnášel a řval jak tur, vybrala jsem si z toho pár cviků, které mu tolik nevadili a zapojila je nenásilně formou hry. Ale my jsme měli problémy jen velmi malé, šlo jen o to posílení a takovou "prevenci" u předčasně narozených co je dnes v oblibě. Tak jsem se na ni postupně vyprdla :))
Jinak Vojtovka je dle mně metoda skvělá, ale tam kde je jí skutečně potřeba, dle mého názoru se někdy i zbytečně nadúžívá kde tolik potřeba není.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.